Tunul antigrindina
o oportunitate de investitieTunul Anti Grindina
protejeaza investitiile agricole


In cazul unei ploi de vara exista un mare risc ca cantitatea de gheata cazuta sa distruga intreaga recolta. Tunul antigrindina este un sistem mai putin cunoscut si se bazeaza pe crearea...

Avantajele
Tunului Anti Grindina

Inovatie si tehnologie

sonovortex-osima copy

Inregistrare OSIM

Am depus o cerere de brevet de inventie la OSIM, (a 2016 00497), in care folosim ca amestec exploziv gazele rezultate din electroliza apei: 2 parti hidrogen si o parte oxigen. Acest amestec este puternic exploziv, iar unda de soc este impresionanta. Solutia noastra tehnica nu are nevoie de cilindri de stocare sub presiune pentru gazele folosite, ci doar de apa si curent electric, electroliza producindu-se in timp real, la comanda unui sistem electronic.
sonovortex-osim copy

Tehnologie avansata

Am prevazut si un sistem de senzori ce trimit informatiile unui “creier electronic”, ce poate declansa in mod automat sistemul de prevenire a formarii grindinei, in cazul in care conditiile de formare ale acesteia sint indeplinite. Aici este vorba de o analiza minutioasa a conditiilor meteo detectate de catre senzori, realizata de catre un modul software.

Pret competitiv, cheltuieli mai mici

50%

Mai ieftin

Tunul Anti Grindina are un pret cu pana la 50% mai ieftin decat alte solutii anti grindina.

Costuri de intretinere

Sistemul se poate declansa si in mod manual de la buton/ telecomanda, sau folosind telefonul mobil, de la distanta, astfel costurile de intretinere fiind mici.

Inscriete la newsletter!

Afla frecvent informatii despre
Tunul Anti Grindina

Toate drepturile de autor @sonovortex.ro 2019